Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 10 січня 2024 р.

Книжкове рандеву «Бібліоland – країна фантазій, читання, творчості»😊

Безмежна сила книги… З дитячих літ вона допомагає зрозуміти світ, дізнатись історію рідного краю, звичаї, традиції. Книга - мудрий друг і порадник, навіть не вміючи говорити, розповідає про пригоди, подорожі, чудеса та навколишній світ.

Щоб виховувати у дітей любов до книги, бережне ставлення до неї, розвивати художній смак і загалом залучати до активного читання, центральна публічна дитяча бібліотека щороку запрошує першачків на екскурсію.

Сьогодні, 10 січня, успішно розпочато зустрічі маленьких читачів із країною фантазій, читання та творчості під назвою Бібліоland!

Працівниці молодшого абонементу підготували для дітлахів цікаву слайд-розповідь про бібліотеки, "народження" книги, сучасне друкарство й книги-рекордсмени, супроводжуючи її відеороликами та мультфільмом.

Нові читайлики познайомились із бібліотечним простором і послугами, які надає книгозбірня, правилами поведінки у бібліотеці, дізнались основні правила поводження з книгами та періодикою.

Школярі оглянули фонд молодшого абонементу та обрали цікавинки для читання вдома. Усі читайлики розширили знання про роботу бібліотеки та дізнались більше про важливість читання.


Немає коментарів:

Дописати коментар