Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 17 січня 2024 р.

Літературний story-time "Сила любові та почуття щирої дружби в казці "Снігова королева" 👑

"Моя найновіша казка, "Снігова Королева", постала з величезної потреби, вона так настирно крутилася у мене в голові, що зрештою шмигнула танцем на папері.." 

Г. К. Андерсен

Цьогоріч виповнюється 180 років казці данського письменника Ганса Крістіана Андерсена "Снігова королева". На відміну від інших творів, що в основі містили фольклор та традиції інших народів, народилася ця історія цілком в уяві автора.

Тож перше в новому році заняття гуртка "Почитайко" бібліотекарки молодшого абонементу присвятили казці-ювілярці. Для учасників гуртка організували літературний story-time "Сила любові та почуття щирої дружби в казці "Снігова королева".

Школярі дізнались історію написання відомого твору, прототипів героїв, символічність предметів і важливі істини, яким навчає автор через події зображені у казці.

Діти переглянули тематичні відеофрагменти, взяли участь у обговоренні твору та вікторині "Впізнай персонажа", а на завершення заходу подивились мультфільм.

"Знаю цю казку змалку, мені читала її мама. Мені дуже подобається Герда, бо вона смілива та вміє дружити. А ще ця казка завжди асоціюється з зимою та холодом", - поділилась враженнями читачка Юлія.

Немає коментарів:

Дописати коментар