Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 20 лютого 2024 р.

Всеукраїнський літературний фестиваль-конкурс "Слово Нації" для 5-11 класів💙💛

20 лютого - День пам`яті героїв Небесної сотні. Це важлива подія для українського народу та сторінка історії нашої держави. Вшановуючи загиблих на Майдані 2014 року, у Центральній публічній дитячій бібліотеці провели другу частину Всеукраїнського літературного фестивалю-конкурсу "Слово Нації".

Сьогодні організовано другу частину конкурсу - для учнів 5-11 класів СЗОШ №21. Серед них поважне журі обрало найкращих школярів, які презентуватимуть свій навчальний заклад на міському етапі конкурсу.

Розпочав захід реквієм-вшанування героїв Небесної сотні та спогади про трагічні події, які відбулись 10 років тому. Далі 24 обдарованих учасника презентували присутнім поетичні рядки сучасних авторів, з усією виразністю відтворюючи весь біль рідного народу та власні переживання за майбутнє України.



На завершення заходу пролунала сучасна українсько-англійська композиція з танцювальним супроводом.

"Цей конкурс є унікальним за своєю метою та завданнями. Він спрямований на залучення дітей та молоді до культури, літератури, просвітницької діяльності як засобу інтелектуально-творчого розвитку та патріотичного виховання. З такими відвертими та люблячими Батьківщину дітьми наша держава має майбутнє, незважаючи на усі події, які випали на її долю", - відзначають бібліотекарі.

Сьогодні І місце здобули шестикласник Дмитро Коляда та одинадцятикласник Костянтин Доманський. Щиро вітаємо переможців! Бажаємо перемоги в наступних етапах і успіхів у майбутніх конкурсах!



Немає коментарів:

Дописати коментар