Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 24 травня 2024 р.

Правовий інструктаж "Маленьким пішоходам про дорожні небезпеки"🚦

Безпека на дорозі – дуже важлива тема, яку необхідно постійно обговорювати з дітьми. Навіть якщо проводжати і зустрічати маленького пішохода зі школи, питання безпечного дорожнього руху повинне постійно бути під пильним контролем.

Вчити правила дорожнього руху потрібно ще з дошкільного віку, моделюючи різні дорожні ситуації. Варто відзначити, що дитина в усьому бере приклад з дорослих. Саме тому дотримуватись норм важливо усім нам.

Дорога і транспорт приховують в собі безліч небезпек для дитини, тому бібліотекарі часто розповідають про правильну поведінку на проїжджій частині та в транспорті, знайомлять з основними дорожніми знаками. Особливо перед канікулами, коли школярі матимуть багато вільного часу для прогулянок вулицями міста.

Сьогодні, 24 травня, у Центральній публічній дитячій бібліотеці організували правовий інструктаж "Маленьким пішоходам про дорожні небезпеки".

Бібліотекарки розповіли читачам молодшого абонементу більше про безпечну поведінку на дорогах, ознайомили із дорожніми знаками, показали повчальні мультфільми з правилами дорожнього руху та обов`язками пішоходів.

Також присутні взяли участь у грі "Що буде, якщо..", під час якої обирали правильні моделі поведінки пішоходів. На завершення заняття дітки отримати пам`ятки "Абетка дорожнього руху".

"Запам’ятайте, важливо не лише знати правила дорожнього руху, а й обов’язково їх виконувати. І якщо ви завжди будете відповідальними, уважними, обережними - то збережете своє життя та здоров’я. Діліться корисними знаннями зі своїми друзями та будьте чемними пішоходами", - наголосили організаторки інструктажу.

Немає коментарів:

Дописати коментар