Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 2 травня 2024 р.

Концертна програма "Великодній віночок"😇

Великодня пора – це час, коли трапляються дива. Одне з головних християнських свят, яке дуже люблять дорослі й діти. Воно символізує перемогу добра та життя, тому цей день завжди оповитий особливо світлою та радісною атмосферою. Відзначають Великдень зазвичай у родинному колі.

Сьогодні, 2 травня, напередодні світлого Великодня, бібліотекарки Центральної публічної дитячої бібліотеки організували святкову програму "Великодній віночок". На подію запросили учнів 4-В класу СЗОШ №21.

Концертні номери для заходу підготували учні та викладачі Хмельницької школи мистецтв "Заріччя". Для глядачів лунали композиції від артистів класу сольного співу Тетяни Килимник, під акомпанемент фортепіано у виконанні концертмейстера Оксана Богданова.

Пісні про Великдень, пасхальні традиції та звичаї, Україну та рідний край, святкову атмосферу в сімейному колі подарували позитивні враження та теплі емоції глядачам.

"Наближається чудове свято. Символ віри, життя та добра, яке завжди перемагає. Великдень здавна нагадує нам усім, що все можливо та чудеса існують. В них варто вірити", - відзначила ведуча заходу.


Немає коментарів:

Дописати коментар