Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 9 травня 2024 р.

Святковий калейдоскоп "У світі все починається з Мами.."🌷

Мама - найголовніша людина в житті кожного. Наші матері дарують нам життя, а потім стають першим зразком для наслідування. Найтепліші спогади дитинства неможливі без мам - вони завжди рятують нас від хвороб та оберігають від неприємностей. Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято - Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня.

Сьогодні, 9 травня, у центральній публічній бібліотеці організували святковий калейдоскоп "У світі все починається з Мами..". Запросили на захід учнів 3-В класу Початкової школи №3.

Літературну частину заходу підготували бібліотекарки молодшого абонементу, музичну програму - викладачі та учні класу сольного співу Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" (керівник - Тетяна Килимник).


Безліч добрих і ніжних, щирих і приємних слів лунало для матусь і про них. Присутні з вдячністю та теплом відзначили свято, яке незабаром прийде до найрідніших людей у нашому житті.

Артисти подякували присутнім мамам за їхню турботу та створили гарну атмосферу виконанням композицій під акомпанемент фортепіано.

"Це свято є чудовим приводом для того, щоб зібратися всією родиною й відчути себе частиною великого роду, наступником багатьох поколінь своїх предків. Приємно також привітати всіх своїх близьких, які пізнали щастя материнства - сестер, племінниць, тітоньок та бабусь", - відзначають організаторки.

Немає коментарів:

Дописати коментар