Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 18 жовтня 2016 р.

«Мужність і відвага крізь покоління»

18 жовтня 2016 року в Центральній міській бібліотеці-філії для дітей №12 відбувся тематичний вечір на тему «Мужність і відвага крізь покоління», присвячений Дню Українського козацтва. Це свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці.
Учні 8-А класу СЗОШ №21 зустрілись з хорунжим Хмельницького крайового козацького товариства ім. Богдана Хмельницького – Олександром.
Хорунжий розповів про життя та побут козаків, цікаві факти з історії українського козацтва. Присутні мали змогу дізнатись про сучасний стан та діяльність Хмельницького крайового козацького товариства. Також Олександр відзначив важливість здорового способу життя, толерантного ставлення до оточення, без чого неможливо бути справжніми козаками. Наприкінці заходу хорунжий наголосив, що необхідно любити Україну та підтримувати українську армію.
Як зазначив учень 8-А класу Дейбук Ярослав: «Ми повинні з повагою ставитися до українських козаків-захисників рідної землі та славетної історії нашого народу».




Немає коментарів:

Дописати коментар