Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Безпечна поведінка - запорука здоров'я людини



Сучасна людина проживає в складному технічному середовищі, яке несе небезпеку не тільки для здоров'я, але й для самого життя.
Процес опанування дитиною необхідних знань та вмінь, що забезпечують змістовну й безпечну життєдіяльність у довкіллі, розпочинається в ранньому віці.
Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Діти не завжди відчувають небезпеку, а тому часто стають жертвами незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.
Сьогодні, 3 жовтня, у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 було проведено бібліотрансформер "Безпечна поведінка - запорука міцного здоров'я" для  поглиблення знань учнів про правила спостережливості, дисциплінованості, відповідальності за збереження власного життя.

Учні прослухали правила безпечного поводження під час пожежі, при користуванні ліками та побутовою хімією, при зустрічі з незнайомими людьми, перебуванні на вулицях міста, в лісі, біля водойм. 
За допомогою мультимедійної презентації, цікавих відео та мультфільмів бібліотекарі наголосили про важливість виконання усіх правил безпеки. Ця зустріч допомогла дітям відчути відповідальність за своє життя та життя товаришів, а також в ігровій формі засвоїти норми безпечної поведінки


.

Немає коментарів:

Дописати коментар