Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 5 жовтня 2016 р.

В юне серце стукає словами…


5 жовтня у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулась зустріч учнів 2-А класу СЗОШ №30 з подільською поетесою Людмилою Павлівною Савчук.
«Не писати важко. Вірші самі набігають до мене, і не записати їх великий гріх», - так письменниця каже про своє нинішнє життя. Творчість Л. П. Савчук позначена великим розумінням дитячої психології. Вона володіє талантом відчуття душі дитини, особистим баченням навколишнього світу очима і дитини, і дорослого. 


Маленькі українці із задоволенням читають її книжечки із ніжними, ласкавими назвами: «Вишенька», «Підростай, Іваночку», «Кенгуреня», «Горобчики», «Сестричка» та інші. Перегорніть кілька сторінок цих книжок - і ви зрозумієте: мова її творів, тематика поезій легка, доступна і зрозуміла малюкам.
Зустріч Людмила Павлівна традиційно розпочала з веселої розминки. Потім поетеса презентувала діткам нові книжки - «Так і ні» та розмальовку «Бігла білка», почитала ще не надруковані вірші. А читачі мали змогу продекламувати улюблені вірші гості та поділитись власною творчістю.
«Дуже люблю невеликі віршики та вірші-загадки Людмили Савчук. Багато таких вже знаю напам'ять, - ділиться враженнями учениця Марцінова Ніка. - Сьогодні прочитала свій вірш і отримала ще одну книжечку поетеси».

Немає коментарів:

Дописати коментар