Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Герої нашого часу



Невід’ємною традицією сучасних свідомих українців є належне вшанування громадянського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували навіть власного життя задля оновлення Української держави.
Саме ці українські народні герої відстояли національні інтереси та європейський вибір України, визначили цивілізаційний шлях для майбутніх поколінь. Своєю непохитністю та самопожертвою герої Майдану заслужили шану та повагу усіх співгромадян.
Щороку, 21 листопада, в Україні відзначається День Гідності та Свободи – свято на честь початку цього дня двох доленосних подій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).
З цього приводу в Центральній міській бібліотеці-філії для дітей №12 відбулась зустріч з учасниками Майдану «Герої нашого часу» для учнів 8 класів СЗОШ №21. Гостем заходу став подільський поет-пісняр, історик, композитор, безпосередній учасник подій на Майдані та у зоні Антитерористичної операції – Сергій Білецький.
Учні прослухали вірші та пісні у виконанні відомого барда, переглянули відео-репортаж та мультимедійну презентацію, присвячені трагічним подіям, а також ознайомились із тематичною книжковою виставкою «Сила незламного духу».


Наприкінці зустрічі Сергій Білецький наголосив на тому, що пам’ять про величезну самопожертву героїв Небесної сотні та Антитерористичної операції назавжди залишиться в серцях українців.

Немає коментарів:

Дописати коментар