Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

суботу, 26 листопада 2016 р.


Кожна людина з великою любов’ю і душевним трепетом згадує те місце, де вона народилася, де промайнуло її дитинство з дивосвітом-казкою, з материнською ласкою у затишній батьківській оселі. Те родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини. Те її велике «Я», з якого починається людина, родина, батьківщина і вся наша велична та неповторна Україна.
Її красою захоплювались поети, художники та композитори. Багата славетними іменами та подіями й українська історія. Нашими національними символами є прадавні першокнязі київські та їхні нащадки: княгиня Ольга, князі Святослав, Володимир Великий, Ярослав Мудрий, славний співець Боян, літописець Нестор, а в часи ближчі – славні козацькі гетьмани, кошові й полководці: Дмитро Вишневецький, Самійло Кішка, Петро Сагайдачний, Богдан Хмельницький.  В Україні працюють вчені, яких знає весь світ.    
Велич кожного краю – в людях, які тут живуть. І особливо в тих людях, котрі своїми справами зробили внесок у розвиток науки та культури. 
25 листопада 2016 року в Центральній міській бібліотеці для дітей №12 відбулась історична подорож «Славетні українці». Учні 7-А класу СЗОШ №21 ознайомилися з видатними особистостями України від минулого до сучасності. Діти переглянули мультимедійну презентацію та відео про українців, відомих на теренах нашої держави та за її межами.
Україна славиться своїми людьми – це і діячі минулого, відомі актори, співаки, спортсмени, які творять історію нашої держави. Вони є прикладом служіння своєму народу, того як треба працювати й досягати поставленої мети.




Немає коментарів:

Дописати коментар