Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 13 вересня 2017 р.

Відкриття інформаційно-розважального центру «Дитячий простір» в рамках обласних Магерівських читань «Охоронець рідного слова» та літературного фестивалю «Слово єднає»

            12 вересня у бібліотеці-філії для дітей 12 (Проспект Миру, 76/2) відбулося відкриття інформаційно-розважального центру «Дитячий простір» в рамках обласних Магерівських читань та літературного фестивалю «Слово єднає».
 Створення безкоштовного інформаційно-розважального центру для дітей «Дитячий простір» у мікрорайоні Виставка стало можливим завдяки Проекту громадських ініціатив, за участі  бібліотеки-філії №12 у 2016 році.
Метою створення центру є заохочення дітей до читання, знайомство з книгами провідних українських видавництв; створення ігрової зони, де діти зможуть пограти у розвиваючі настільні ігри, переглянути дитячі та мультиплікаційні фільми.
У рамках відкриття проекту на відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів бібліотеки відбулася презентація ігрової зони-студії з настільними іграми, казкового трону для читання.
Присутні мали змогу переглянути  «Казковий колаж» Театру піску (керівник Оксана Мергут), взяти участь у вікторині від Книжкової королеви та почитати на казковому троні.
Також прозвучали музичні номери у виконанні учнів ДМШ №2 та Дитячої школи мистецтв.
Родзинкою заходу стала декламація та інсценізація творів Миколи Магери маленькими читачами бібліотеки та відомими подільськими письменниками.







Немає коментарів:

Дописати коментар