Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 21 вересня 2017 р.

Слайд-мандрівка «Мир усім вам!»

Для більшості людей планети Земля, світ – це повсякденна реальність. На наших вулицях спокійно, наші діти ходять в школу. Там, де підвалини суспільства міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися.
Однак, для дуже багатьох людей у сучасному світі цей дар – не більше ніж казкова мрія. Вони живуть в кайданах, в атмосфері нестабільності та страху. Для них-то в основному і існує цей день.
У 1982 році в своїй резолюції Генеральна Асамблея ООН проголосила Міжнародний день миру (International Day of Peace) як день загального припинення вогню і відмови від насильства. З тих пір свято, яке щорічно відзначається 21 вересня, охопило багато країн і регіонів. Свято покликане спонукати людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.
21 вересня у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 була проведена слайд-мандрівка «Мир усім вам!» для учнів 4-Г класу СЗОШ №30.
Під час заходу діти переглянули соціальні ролики про мир, пограли в гру «Знайди собі подібного» та «Асоціації до слова мир та дружба». На завершення заходу читачі переглянули мультфільм «Мотузки. Історія про дружбу».
Як зазначила читачка Антонюк Евеліна: «Треба бути з усіма ввічливим, чемним, вміти слухати людей і чути, поступатись і переконувати словами, а не кулаками».


Немає коментарів:

Дописати коментар