Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 20 вересня 2017 р.

Краєзнавчі читання "Поетичний зорепад"

Історія міста – це історія його мешканців – цікавих особистостей, талановитих, яскравих, успішних, які зробили свій унікальний внесок у розвиток Хмельницького та його імідж, імена яких знані і не зовсім знані серед містян. Це – тисячі історій-портретів їх творчого, професійного зростання. І кожна з них – своєрідне освідчення в любові до рідного міста.
20 вересня у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 в рамках літературного фестивалю «Слово єднає – 2017», присвяченому Дню міста Хмельницький, було проведено зустріч із гумористом Степаном Шкапієм. На зустрічі були присутні учні 9 класів СЗОШ №21.

Невимушено й цікаво минуло знайомство із гумористичною й водночас повчальною творчістю гостя. Степан Михайлович палкий шанувальник «приреченого» й гострого, щирого і теплого, ніжного й милозвучного українського слова. Автор під гумористично-іронічним поглядом висвітлює сучасні події та людські стосунки.

«Мені дуже сподобалась гумореска «Айфон». В ній висвітлена сучасна тема: молодь звертається більше до техніки, аніж до книги. Ми забуваємо, що саме книжки – то джерело знань», поділилась враженнями читачка Войтко Богдана.

Немає коментарів:

Дописати коментар