Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 20 грудня 2017 р.

Майстер-клас "Зимова круговерть"

Зима - це казковий час року, який несе за собою відчуття радості, веселощів і очікування дива. Катання на санках, гра в сніжки, лижі та ковзани. різдвяні свята, море подарунків та сюрпризів - все це ми очікуємо від зими. Усі відчувають нотку радості та захоплення, готуються до свят і спостерігають за казково-сніжною природою. Для багатьох дітей ця пора року улюблена, адже незабаром канікули та новорічні розваги.
Сьогодні у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбувся майстер-клас "Зимова круговерть" для учнів 3-Б класу СЗОШ №30.
В творчій та веселій атмосфері з допомогою бібліотекарів дітки власноруч робили ялинкові прикраси, пригадували новорічні атрибути та ділились сподіваннями на зимові канікули.
Під супровід новорічних пісень кожен читайлик створив чудове янголятко, ялинку, сніговичка та Діда Мороза з паперу й ватних дисків. 
"Мені сподобалось робити іграшки. Обов`язково прикрашатиму ними ялинку вдома, а також зроблю ще кілька таких для своїх рідних", - поділився враженнями Козюк Сава. 


Немає коментарів:

Дописати коментар