Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 21 грудня 2017 р.

Круглий стіл: «Чому неповнолітні починають вживати наркотичні речовини»

   Зловживання наркотиками стало однією з найгостріших світових проблем нашого часу, але досвід вживання людьми наркотичних речовин вимірюється тисячоліттями.
  Як свідчать дослідження часто вживати наркотики починають зовсім випадково, через цікавість. Молодь знайомиться з наркотиками на дискотеках і вечірках, в компанії з друзями. Існують й інші причини збільшення кількості наркоманів, а саме: економічна криза, безробіття. Все це змушує людину за допомогою наркотиків шукати « кращого життя», але це життя без майбутнього.
   21 грудня в центральній міській бібліотеці-філії для дітей №12 відбулась зустріч учнів 7-Бкласу СЗОШ №21 з психологом міського центру соціальної допомоги молоді Віговською Антоніною Антонівною.
    На заході обговорювались питання наркоманії як загального терміну, що включає кілька форм залежності, а також вплив наркотиків на фізичне та психічне здоров’я людини.
Учні переглянули мультфільм «Як працюють наркотики».
   Як зазначила психолог: «Наркоманія –це не пустощі, не проведення вільного часу в товаристві друзів, а небезпечна хвороба. Не кожному вдається вирватись з полону цієї хвороби.

Немає коментарів:

Дописати коментар