Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Юридичний лекторій «Що треба знати про Закон»

Людина, її права та свободи проголошено стратегічним пріоритетом української держави. Захищаючи права дітей дорослі забезпечують їм гарне майбутнє. Інвестиції, вкладені у дитинство повертаються суспільству сторицею. Наша держава є учасницею Міжнародних договорів і угод, спрямованих на захист і гарантування прав та інтересів українських дітей, на досягнення їхнього добробуту. Права дитини визначено у Конституції України – Основному Законі нашої держави, а також Законі України «Про охорону дитинства».
В центральній міській бібліотеці-філії для дітей № 12 було проведено юридичний лекторій «Що треба знати про Закон» для учнів 7-А класу СЗОШ №21. Гостею заходу стала студентка Хмельницького університету управління та права Тручковська Анна.
Мета лекторію – обговорення українського законодавства, яке забезпечує виконання прав дітей, визначає їхні обов’язки, а також правильне застосування норм у вихованні гідного громадянина нашої держави.

Як зазначила студентка Тручковська Анна: «Кожна людина – це особлива й неповторна особистість, яка сама обирає своє місце в житті й реалізовує власні здібності. Знання законів дає можливість зрозуміти роль пересічного українця в суспільстві, а також відстоювати свої права задля досягнення комфортних умов життя».

Немає коментарів:

Дописати коментар