Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 21 лютого 2019 р.

В центральній бібліотеці-філії для дітей №12 обрали переможця І туру!
Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія - 2019», який проводиться з 2005 року, вже стартував у Хмельницькому!
Сьогодні, 21 лютого, відбірко вий тур відбувся в центральній бібліотеці-філії для дітей №12. За перемогу у І турі змагались читачі бібліотеки – учні 7-х класів СЗОШ №21. У відбірко вий тур вийшло 9 активних читачів, які взяли участь у конкурсній програмі. Вона складалась з трьох турів: «ерудит», «літературні герої» та презентація улюбленої книги. В «ерудиті» брали участь всі учасники. По кількості набраних фішок у конкурсі «літературні герої» брало участь 6 конкурсантів, а презентували улюблені книги лише четверо читачів.
Журі, у складі головного бібліографа міської ЦБС Колокольникової Т.М., провідного бібліотекаря бібліотеки-філії №12 Грищук Л.Ю., вчителя української мови та літератури Мельникової О.А. уважно слухали виступи учасників та після недовгих обговорень одноголосно обрали переможця. Читачка бібліотеки, учениця 7-А класу СЗОШ №21 Руденька Марія здобула титул «Суперчитач бібліотеки»!
Вітаємо Марію! Бажаємо гарно підготуватись до наступного етапу і здобути титул «Суперчитач мікрорайону Виставка»!

Тетяна Любенчук






Немає коментарів:

Дописати коментар