Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

З нагоди святкування дня Святого Валентина у бібліотеці-філії для дітей №12 відбувся вечір поезії «Десь на дні мого серця сплела дивну  казку любов…».
І знову лютий.  Сьогодні – свято: не релігійне й не державне, утім, існує вже давно, і для українців стало звичним. Це – день закоханих. У цей день закохані всього світу, щоб висловити свої щирі почуття, надсилають одне одному поштові листівки – валентинки, часто у формі сердечок, що символізують кохання, розкривають свої почуття, готують подарунки й сюрпризи.
Ось і для читачів бібліотеки-філії для дітей №12, учнів 8-А та 8-Б класів СЗОШ №21, бібліотекарі підготували подарунок – запросили на зустріч з восьмикласниками відому подільську поетесу Марію Лисайчук та виконавця авторських пісень Леоніда Мазура. У їх виконанні читачі прослухали вірші та пісні про кохання. Бібліотекарі підготували слайд-презентацію та розповіли присутнім легенду про Святого Валентина.  
Наприкінці заходу Марія Лисайчук наголосила, що кохання, любов – це найкращі людські почуття. А Леонід Мазур додав, що справжнє кохання не потребує слів, воно в очах закоханих.
Не одне покоління письменників, музикантів, художників виразили це почуття в слові, музиці, картині. Творчість будь-якого поета чи прозаїка – це передусім історія його кохання, зрад, інтриг і пристрастей. Такі історії не схожі між собою, кожна має свою родзинку та особливе значення, і в тому, мабуть, головна принада любові.
Всі охочі змогли ознайомитись з книжково-ілюстрованою виставкою «Під знаком Купідона» та зробити фото на згадку про свято.
Тетяна Любенчук.


Немає коментарів:

Дописати коментар