Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 27 лютого 2019 р.

Заняття доброти: «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»
Руйнування людиною місць мешкання тварин, як і рослин, сьогодні стає надто небезпечним. Сьогодні під загрозою знищення опинилося вже близько 600 видів птахів і 120 ссавців, багато риб, земноводних, молюсків, комах.
У кожній місцевості є тварини, яких залишилося дуже мало. Вони зникають, бо люди на них полюють, знищують місця їхнього мешкання — ліси, луки, забруднюють річки й озера. Тому тварин потрібно охороняти.
 Сьогодні у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 для учні 2- б НВК №31 було проведено заняття доброти: «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».
Метою заходу було збагатити знаннями учнів про охорону тварин, розвинути спостережливість, виховати любов до природи, турботливе ставлення до тварин.
Під час заходу діти переглянули відеоролики «Як ми можемо допомогти безпритульним тваринам взимку» та «Тварини, які занесені до Червоної книги України».
Наприкінці заходу учні малювали на фліп - чарті тварин, які потребують захисту.
Як зазначила вчитель Наталя Миколаївна: «Люди не відчувають відповідальності за свої вчинки, і тому на вулицях нашого міста так багато бездомних тварин.

Головне — це пам'ятати, що ми відповідальні за тих, кого приручили».




Немає коментарів:

Дописати коментар