Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 4 квітня 2019 р.

Літературне рандеву «В світ дитинства – через книгу!»


4 квітня у Центральній бібліотеці для дітей №12 було проведено літературне рандеву «В світ дитинства – через книгу!» для учнів 4-Б класу СЗОШ №21.
Учні «прийшли на зустріч» з  історіями та персонажами нової української дитячої літератури. Багато дітей вже читали твори сучасних українських письменників у книжках чи публікаціях у дитячих журналах. Або бачили цих письменників у телепрограмах  чи чули на радіопередачах. А сьогодні у бібліотеці ми поговорили про таких улюблених дитячих письменників, як Сашко Дерманський, Леся Воронина, Іван Андрусяк, Мар’яна Савка, Зірка Мезантюк, Катерина Бабкіна, Іван Малкович, Ірен Роздобудько, Володимир Рутківський. Їх твори є актуальними для сучасної молоді, тому, що з їх персонажами можна разом пореготати, замислитися, поспівчувати. Тут заторкнуто багато тем, які слід обережно й ґрунтовно обговорити з дітьми.
Як зазначила класний керівник Ольга Федорівна: «Сучасні українські письменники відповідальні перед читачем – дитиною, і ця відповідальність має бути основною в їхній творчості».

Немає коментарів:

Дописати коментар