Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 11 квітня 2019 р.

            Правовий всеобуч «Захист прав споживачів»
            Споживачі – всі ми. Хочемо того чи ні. І це не залежить від нашого бажання або небажання, громадянства, матеріального добробуту…Ми споживачі вже тому, що споживаємо товари та послуги і платимо за них. Споживач – головна фігура ринку і ринкових відносин. І це справді так!
               11 квітня в центральній міській бібліотеці для дітей №12 відбувся правовий всеобуч «Захист прав споживачів». Учні 8-А класу СЗОШ №21 зустрілись із студенткою магістратури юридичного факультету ХУУП – Тручковською Анною.
               Зокрема, пані Анна наголосила на тому, що існує Закон України «Про захист прав споживачів», який регулює відносини між споживачами товарів і виробниками, виконавцями, продавцями за умов різних форм власності,встановлює права споживачів і визначає механізм реалізації державного захисту їхніх прав.
              Захід проходив у формі діалогу. До прикладу розглядались такі питання:права та обов’язки споживачів при купівлі товарів; реклама як будь який захід, який спрямований на привернення уваги покупця до фірми або товару, щоб реалізувати; організації, що захищають споживачів.
           Отже, хто цікавиться правами споживачів повинен набути навичок юридично правильного їх захисту.

              

Немає коментарів:

Дописати коментар