Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 28 жовтня 2020 р.

Інформ-хвилинка «Інформаційне сафарі для допитливих»


       З кожним роком все більше українських дітей користується інтернетом у повсякденному житті. 28 жовтня у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулася інформ-хвилинка «Інформаційне сафарі для допитливих». 

Бібліотекарка абонементу 5-11 класів розповіла відвідувачам про небезпеки, які можуть з’являтись у процесі користування інтернетом, підготувала поради для безпечного та цікавого дозвілля у віртуальному світі, а також нагадала про важливість батьківського контролю під час освоєння мережі дітьми.

Інтернет надає дітям та молоді неймовірні можливості для здійснення відкриттів, спілкування й творчості. Оскільки з самого початку всесвітня павутина розвивалася без будь-якого контролю, сьогодні вона містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної. Саме тому для захисту дітей від небезпеки в мережі необхідна активна позиція дорослих.

«Ми повинні навчити своїх дітей правильно користуватися цим невичерпним джерелом інформації та максимально захистити їх від негативного впливу інтернет-ресурсів. Варто пам’ятати, Інтернет – це не тільки осередок негативу та жорстокості, але й найбагатша в світі бібліотека знань, розваг, спілкування та інших корисних речей», - наголосила працівниця бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар