Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 3 березня 2021 р.

Літературна година «Звучать Шевченкові слова»💛

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє людство. До них належить й ім’я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Весь свій могутній талант він присвятив служінню народові. Тому і не дивно, що поет писав: «Історія мого життя становить частину історії моєї Батьківщини».

Напередодні Шевченкових днів (9-10 березня) у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулась літературна година «Звучать Шевченкові слова» для учнів 2-Г класу СЗОШ №21.

Бібліотекарі молодшого абонементу продемонстрували відеофрагменти про дитячі роки митця, розповіли цікаву інформацію про непросте життя українського генія, непересічний талант і захоплення, літературні та мистецькі пошуки Кобзаря. Під час заходу маленькі читачі залюбки долучились до декламування поезії, яку підготували для літературної години.

«Для нас Тарас Шевченко – символ України, потужне джерело національної свідомості, а його творчість вже давно стала духовною основою формування сучасної української нації. Саме тому варто розповідати діткам про видатного поета та культурного діяча», - підсумувала працівниця абонементу 1-4 класів Вікторія Пешкова.

Немає коментарів:

Дописати коментар