Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 19 березня 2021 р.

Бесіда «Це таємниче слово «Ліс» 🍁

Ліс – це життя. Вічне, прекрасне, цікаве і загадкове, що скільки б ми його не вивчали, таємниці завжди залишаються. От тільки слід берегти це життя. А щоб зберегти, треба добре ліс пізнати.

21 березня 2021 року відзначається Міжнародний день лісу або Всесвітній день захисту лісів, який був заснований у 1971 році. Ініціатором заснування цього Дня виступила Європейська конфедерація сільського господарства на 23-й Генеральній Асамблеї ООН, і ця ідея була підтримана Всесвітньою Продовольчою і сільськогосподарською організацією.

Саме з цієї нагоди 19 березня у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулось онлайн-засідання клубу «Зелена планета». Бібліотекарка читального залу провела для любителів природи бесіду «Це таємниче слово «Ліс».

На засіданні учасники клубу, учні 5-А класу СЗОШ №21 дізнались про значення лісу в житті людини, про цілющі властивості дерев, кущів і трав.

Особливу увагу працівниця бібліотеки звернула на необхідність збереження та відновлення лісових масивів, невиснажливе використання ресурсів без заподіяння шкоди екосистемам.





Немає коментарів:

Дописати коментар