Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 14 травня 2021 р.

15 травня - Міжнародний день сім`ї 👪

Найдорожче, що є в житті – це сім’я! Спочатку та, в якій народжуєшся, а потім, яку створюєш. Саме в сім’ї дитина отримує перші уроки любові до рідних, до Батьківщини. У родині вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй долати життєві труднощі та досягати вершин, адже саме родина  –  це те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини – ось мірило розвитку і прогресу країни.

Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня. Встановлення цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї.
Сьогодні, напередодні цього свята, на молодшому абонементі було організовано поличку "Моя сім`я", на якій представлено художні книги про родину та сімейні цінності, теплі стосунки та підтримку.


Сім’я, родина, рід… Хто ще може підтримати, втішити, допомогти, вислухати та дати слушну пораду у важких життєвих ситуаціях, як не найрідніші люди. Тож не дивно, що прийнято відзначати таке чудове свято!
Привітайте рідних і будьте щасливі!

Немає коментарів:

Дописати коментар