Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 20 травня 2021 р.

Бесіда-застереження "Відпочивай, та про безпеку пам`ятай!" ⚠

Безпека дітей – питання, яке хвилює кожного свідомого батька і матір. Як захистити дитину, убезпечити її від фізичної та психологічної травми? Виникає необхідність ознайомити дитину з правилами поведінки влітку, взимку, на вулиці, вдома, в Інтернеті, це стосується дітей дошкільного віку, молодших школярів і підлітків.

До кожної дитини потрібен індивідуальний підхід, а не формальна гра фразами: "не лізь туди", "будь слухняним" і "не пали - буде погано". Тож дорослим варто проявити мудрість і профілактичними заходами попереджати біду, ніж потім розплачуватися за наслідки свого недбалого ставлення до дітей.

Саме задля повторення правил безпечного відпочинку та допомоги маленьким школярам розвивати навички самостійного уникнення небезпечних ситуацій, бібліотекарі молодшого абонементу провели бесіду-застереження "Відпочивай, та про безпеку пам`ятай!".


Усі охочі мали змогу дізнатись більше про правила поведінки під час відпочинку в різних локаціях, різноманітні випадки, які можуть трапитись у житті кожної людини, а також поспілкуватись про те, як діяти під час небезпеки.







Немає коментарів:

Дописати коментар