Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 7 травня 2021 р.

Літературно-музична композиція "Серце мами завжди з нами"💕

День матері - міжнародне свято. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. Цьогоріч День матері припадає на 9 травня.


У вихованні велика роль відводиться матері, яка бореться за духовне збереження своїх дітей, щоб вони пам'ятали свою національну спадщину та походження.

В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім'ї. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина - матір. Від неї залежить виховання дитини та саме мати прищеплює любов до рідної землі.

Сьогодні, напередодні свята, бібліотекарі молодшого абонементу підготували для читайликів літературно-музичну композицію "Серце мами завжди з нами".


На заході школярі дізнались більше про свято та його історію, взяли участь у вікторині, переглянули відео про святкування цього дня в інших країнах, а також послухали композиції присвячені матусям.

Бажаючі продекламували улюблені вірші про маму та розповіли про те, як готуються до цієї події.

"Мама - людина, яка з нами ще до народження, тому треба поважати все, що вона для нас робить. Я щороку готую для мами вітання", - розповіла учениця 4-Г класу Затилкіна Христина.

Немає коментарів:

Дописати коментар