Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 16 червня 2021 р.

Міський етап Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання - 2021" 🙌📚 😄

16 червня 2021 року на майданчику біля центральної бібліотеки для дітей №12 відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2021» серед учнів 5-6 класів - читачів публічних бібліотек Централізованої бібліотечної системи Хмельницької міської територіальної громади.

Загалом конкурс проводиться з метою залучення широкого загалу дітей до активної участі у культурному житті громади; виховання поваги до кращих надбань вітчизняної та світової літератури; розвитку зацікавленості дітей у читанні завдяки «відкриттю» ними книги як результату плідної праці багатьох людей та неповторного засобу самовираження.


В міському етапі взяли участь 12 читачів, які стали лідерами читання у своїх філіях. Зокрема, учасниками міського етапу конкурсу вперше стали читачі 5 сільських бібліотек, що нещодавно приєднались до Централізованої бібліотечної системи Хмельницької міської територіальної громади. Саме найактивніші діти, які систематично читають книжки та є учасниками різноманітних заходів з підтримки та популяризації дитячих книг і читання, творчих зустрічей з авторами.


Вперше конкурсну програму стилізовано у морській тематиці. Учасники та гості заходу підібрали елементи одягу відповідного стилю, а також усі конкурсні завдання (загадки, телеграми, інтелектуальні вікторини) відповідали тематиці піратсько-морських пригод.

Гостями заходу стали учні дитячої школи мистецтв "Заріччя" з викладачем Тетяною Килимник, які подарували глядачами святковий концерт.



Під час міського етапу журі визначило переможця, який отримав звання «Лідер читання - 2021» і згодом продовжить змагання в обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка за звання «Лідер читання області».

Цьогоріч перемогу здобула читачка бібліотеки-філії №3, учениця 6 класу Гончарова Софія.

Вітаємо Софійку зі званням "Лідер читання - 2021"!

Бажаємо успіхів і нових звершень!


Немає коментарів:

Дописати коментар