Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 3 червня 2021 р.

Гра-подорож "Дорожній рух" 🚓🚦👮

Руху правила єдині,

Знати їх усі повинні.

Шануватимуть їх люди -

Скрізь тоді порядок буде!

Сучасний світ живе бурхливим, стрімким життям. Вулицями мчать автомобілі, автобуси, тролейбуси. Для того, щоб шлях був безпечним, усі повинні знати правила дорожнього руху. До речі, з’явилися вони дуже давно. У січні 1683 року (більше 400 років тому) цар Петро I видав указ про введення правил дорожнього руху. Ці правила вказували на те, де можна було їздити, а де зупинятися кінним екіпажам.


Незабаром канікули та дітлахи все частіше будуть здійснювати прогулянки самостійно. Саме задля безпеки маленьких читачів, бібліотекарі Центральної публічної дитячої бібліотеки організували подорож "Дорожній рух".


Гостями заходу стали патрульні Анна та Богдан. Вони легко та доступно пояснили всі правила дорожнього руху школярам, повторили значення знаків на дорогах, а також відповіли на запитання читачів про роботу патрульної поліції в нашому місті.


На завершення подорожі патрульні дозволили усім одягнути елементи форми, посидіти у службовому автомобілі, а також розповісти щось мешканцям мікрорайону у гучномовець. Діти з задоволенням грали та відповідали на запитання, ділились враженнями від спілкування з поліцейськими.







Немає коментарів:

Дописати коментар