Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 28 жовтня 2021 р.

Піраміда знань "Комп'ютерний мегаполіс" 👨‍💻

Складно уявити сучасний світ без інтернету, техніки, електронних систем і комп'ютеризації. Ще важче сьогодні знайти напрямок, у який не інтегрувалися б комп'ютерні системи. В цих умовах, діти часто знають техніку краще батьків, вміють знаходити неочевидні рішення для звичних завдань.

Багато батьків помічають, що сучасні діти починають користуватися електронними девайсами дуже рано та надзвичайно легко навчаються роботи за комп'ютером.
Школяр, в середньому, засвоює нову інформацію краще, ніж дорослий, може розібратися з новими "гаджетами" швидше, щоправда більше часу проводить за комп'ютерними іграми. Відомо, що технології можуть бути для дитини не лише розвагою, а й можливістю для розвитку, і навіть - основою для майбутньої престижної професії.
Саме для розширення знань про виникнення комп'ютерної техніки та всесвітньої павутини, різноманітність програм і популярні соцмережі бібліотекар молодшого абонементу підготувала добірку літератури для маленьких читайликів.


Книги енциклопедичного характеру, написані доступною для дітлахів мовою, цікаво пояснюють особливості розвитку технологій і їхню значущість у сучасному світі.
"Навчання дитини комп'ютерної грамотності та комп'ютерним навичкам з раннього віку - це не тільки інтелектуальний розвиток і корисне хобі, а й запорука гідного майбутнього", - відзначає працівниця бібліотеки Леся Кутей. 


Немає коментарів:

Дописати коментар