Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

понеділок, 18 вересня 2023 р.

Географічна гра-подорож «Природні перлини Хмельниччини»

Хмельниччина – край, який може вас здивувати та зачарувати.

Природно-заповідний фонд Хмельницької області унікальний. Більшість рідкісних видів охороняються на міжнародному та європейському рівнях і мають особливу цінність за умовами заповідання. Основу фонду природно-заповідного фонду області становлять: національні природні парки, заповідні території, пам'ятки природи, заповідні території з охорони природних угруповань і ландшафтів.

Щоб наш край не був для юних читачів білою плямою на карті України, бібліотекарі організували географічну гру-подорож «Природні перлини Хмельниччини» для учнів 2-Б класу початкової школи №3.

Діти подорожували «Подільськими Товтрами», «Малим Поліссям», «Святим озером», «Печерою Атлантидою», «Малієвецьким водоспадом», «Водоспадом Бурбун» та «Са́танівською Перлиною». Відповідаючи на питання вікторини знайомилися з флорою та фауною нашої визначної природи. Багато з присутніх вже відвідали зазначені місця Хмельниччини, тож із задоволенням розказували про свої подорожі.

Найбільше всім запямяталася мальовнича краса Подільських Товтр та Бакота. Всі діти виявили бажання відвідати ці місця за найближчої нагоди.

Наш край вразить вас красою краєвидів і кількістю того, що насправді, хоч раз у житті, треба побачити на власні очі.



Немає коментарів:

Дописати коментар