Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 19 вересня 2023 р.

Літературний майданчик «Мандри подільським краєм»

Зустріч з відомою письменницею Наталією Павлівною Мазур - надихаючий день для учнів 4-Г класу СЗОШ №21. 

Діти 4-Г класу СЗОШ № 21 отримали незабутню можливість зустрітися з видатною дитячою письменницею Наталією Павлівною Мазур. Захід, організований у рамках Дня міста Хмельницького, став довгоочікуваною подією для малих книголюбів, які вже були ознайомлені з творчістю авторки.

Наталія Павлівна Мазур - відома українська письменниця, яка спеціалізується на написанні книжок для дітей та підлітків. Вона народилася та виросла на Поділлі, у Дунаївцях. Наталія Павлівна заслужила велику популярність серед молодих читачів завдяки своїм захоплюючим казкам, які витікають із глибин нашої національної традиції та культури.

Під час зустрічі з письменницею, діти мали чудову нагоду поспілкуватися з Наталією Павлівною особисто та дізнатися багато нового про її творчість. Письменниця презентувала свої найновіші книжки, які яскраво втілені у світі фантазії та пригод. Діти з захопленням слухали прочитані вірші та уривки з книжок, з якими поринали у світ фантастичних пригод.
Крім того, Наталія Павлівна Мазур радо відповідала на запитання юних читачів та надихала їх на подальше письменницьке самовираження. Вона розповідала про свої джерела натхнення та творчий процес, а також ділилася цікавими історіями про Поділля - місце, яке вона безмежно любить і яке стало основою для багатьох її книжок.

Зустріч з Наталією Павлівною Мазур принесла дітям незабутнє враження, розширила їхні літературні горизонти та надихнула на нові творчі звершення. Вона нагадала юним читачам про важливість читання і розкрила перед ними безмежний світ фантазії та пізнання. Діти повернулися додому з книжками письменниці в руках, готові повністю погрузнутися у світ слова та творчості.

Це зустріч з Наталією Павлівною Мазур покликана надати молодим читачам натхнення, розвинути їхню любов до літератури та письменства. Авторка своїх книжок зазначила, що найважливіше - це відкривати для себе нові горизонти і завжди залишатися любителем читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар