Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

понеділок, 18 вересня 2023 р.

«Місто твого дитинства - Хмельницький: краєзнавча вікторина, яка запалює любов до рідного міста»

Зазвичай, коли подорожуємо, перебуваємо в інших містах чи країнах, ми дізнаємося багато цікавого про їхню культуру, історію та пам'ятки. А що ж ми знаємо про свою рідну землю, про Хмельницький?..

Щоб поглибити свої знання та відчути належну гордість за наше місто, 18 вересня бібліотекарі центральної публічної дитячої бібліотеки організували краєзнавчу вікторину «Місто твого дитинства – Хмельницький».

У вікторині взяли участь семикласники ЗОШ №21. Цей захід призначений для дітей та молоді, але й дорослі також можуть залучитися до гри, щоб оновити свої знання про своє місто.

Учасники вікторини отримали можливість продемонструвати свою ерудицію та відповідальність, а також випробувати свою пам'ять та швидкість реакції.

Вікторина складається з цікавих запитань і завдань про історію Хмельницького, видатних особистостей, архітектурні пам'ятки та культурні традиції міста.

Учасники отримували запитання різної складності: від загальних знань до історичних фактів. Відповіді гравців перевірялися бібліотекарями, які живуть і дихають Хмельницьким. Вони додатково поділилися історичними фактами та цікавинками про місто, щоб подарувати учасникам нові знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар