Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 2 серпня 2024 р.

Степан Шкапій. Штрихи до портрета😊

За кожними римами "подільського галичанина" Степана Шкапія ховається глибокий сенс, народжений з любові до життя і простих людей. Гумор літератора не потрібно вишукувати між рядків, бо він на поверхні. У цьому його талант і винятковість.

Сьогодні, 2 серпня, у Центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась зустріч із українським письменником, поетом-гумористом, просвітянином і журналістом Степаном Михайловичем Шкапієм.

На подію запросили підопічних БФ "Карітас-Хмельницький УГКЦ", членів проєкту "Соціально-культурна спільнота "Молоді серця".

У теплій і затишній атмосфері автор поспілкувався з присутніми, презентувавши збірки та поділившись життєвим досвідом у римованих рядках.

Гуморист майстерно висвітлив події та людські стосунки, сприйняття політики та сьогодення, а також відтворив власне переосмислення минулого.

Герої гумориста – представники різних прошарків населення. Літератор не насміхається, а з іронією показує, що усім нам притаманні різноманітні людські якості.

"Степан Шкапій - поціновувач українського слова, щирого та ніжного, дотепного та іронічного, іноді з "хитринкою", іноді з "жаринкою", іноді як батіг, а деколи й надто розлогого, мов весняна повінь. Саме тому його творчість завжди актуальна та цікава для читачів", - відзначили організаторки заходу.


Немає коментарів:

Дописати коментар