Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

Інформаційна закладка "Синьо-жовтий символ незламності"💙💛

Прапор - один із трьох головних державних символів України. Його історія триває століттями: із синьо-жовтим стягом українці долали труднощі, здобували незалежність та раділи перемогам.

Під час повномасштабної війни відомі кольори набули додаткового значення. З прапором українці чинять спротив окупації, воїни щоденно складають присягу, а сині та жовті барви можна побачити на найважливіших міжнародних майданчиках.
Сьогодні, 23 серпня, українці відзначають День державного прапора. До цього свята долучились працівники Центральної публічної дитячої бібліотеки, організувавши інформаційну закладку "Синьо-жовтий символ незламності".
Зустріч бібліотекарки молодшого абонементу провели спільно з представниками ГУ Національної поліції у Хмельницькій області. На подію запросили підопічних БФ "Карітас - Хмельницький УГКЦ" та мешканців мікрорайону.
Організаторки поспілкувались із дітьми про державні свята. Патрульні запропонували присутнім намалювати малюнки в патріотичних барвах, а на завершення всі читайлики отримали символічні презенти.
"Усі дітки добре знають про державні символи, основні історичні події та українські свята. Неймовірно тішить, що у нас таке патріотичне підростаюче покоління", - відзначають організаторки заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар