Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 13 серпня 2024 р.

Мультпоказ "Казковий єралаш"😊

Літо для бібліотек – це пора творчості та активізації усіх форм масової роботи. Діти постійно приходять відпочити в прохолодних залах, почитати цікаву книгу чи журнал, пограти у настільні ігри та помалювати.
Бібліотекарки пропонують відвідувачам різноманітні розваги: екскурсії, вікторини, інформ-хвилинки, інтернет-мандрівки, майстерки, а також спілкування з однолітками.
Сьогодні у Центральній публічні дитячій бібліотеці організували мультпоказ. Для події підготували короткометражні мультфільми про добро і толерантність, любов і дружбу - низку важливих життєвих істин.
На дозвілля запросили активних читайликів мікрорайону. Присутні самостійно обрали стрічки зі списку запропонованих. "Добро надихає", "Подарунок", "Який колір твого настрою?", "Поступатися старшим" та "Чи можливе Різдво без любові?" - сучасні різнобарвні мультики, які не потребують слів, бо добро сприймають серцем на всіх континентах планети.
Після кожної анімації діти жваво обговорювали сюжети та важливість позитивних рис у характерах, гарного ставлення до оточуючих, хороших манер і доброго погляду на світ.
 "Люблю такі історії, бо вони правдиві, з життя. Ми ж часто бачимо не дуже гарне ставлення один до одного. Але ж починати варто з себе. Якщо ми будемо до інших ставитись погано, то й до нас буде те саме", - поділилась враженнями читачка Настя.

Немає коментарів:

Дописати коментар