Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

суботу, 11 березня 2017 р.

8 речей, що відбуваються з людьми, які читають

Похожее изображение

1. Ви станете спокійнішими, впевненішими і забудете про депресії
Занурення в вигаданий світ книжкових історій зможе відвернути вас від насущних проблем і неприємностей. Одна година книжкової медитації допоможе вам розслабитися, відпочити після важкого дня і скинути накопичився стрес. У разі необхідності дію цих ліків можна підсилити за допомогою м'якого пледа і чашечки кави або чаю.

2. Ви знайдете кращих співрозмовників і вірних друзів
У книгах ви знайдете кращих і найбільш відданих друзів, які тільки існують. Вони не приховають від вас ні слова правди, вони розважать вас і зможуть дати корисну пораду. Вони завжди поруч і ніколи не відмовлять вам у допомозі.

3. Ви навчитеся добре говорити і писати
Незважаючи на те, що говорити і писати вміє більшість з нас, далеко не всі роблять це добре. Стати гарним оратором і тим більше письменником можна тільки одним способом - багато читаючи. Ніякі курси ораторської або літературної майстерності, ніякі майстер-класи не зможуть вас навчити цьому, якщо у вас немає фундаменту у вигляді безлічі прочитаних книг.

4. Ви забудете, що таке нудьга
Улюблена книга зможе захопити Вашу увагу настільки, що навіть очікування в черзі, довгий переліт або нудний зимовий вечір здасться найпрекраснішим часом в житті.

5. Ви станете більш приємною людиною
Читання дозволяє вам прожити сотні життів, оцінити чужі вчинки і дізнатися абсолютно різні думки. Читання дарує розуміння людей і їх дій. Завдяки книгам ви навчитеся співпереживати і цінувати чужі емоції. Ви перестанете ставити свою дорогоцінну персону в центрі всесвіту і усвідомите, що навколо вас живуть такі ж люди, кожен зі своїми переживаннями, образами і страхами. Кожен зі своєю історією.

6. Ви зрозумієте як влаштований світ
Психологія. Медицина. Мемуари. Розвідка. Історія. Біографії. Соціологія.
У світі написані тисячі книг, що пояснюють, як і чому все відбувається. Це знання лежить на відстані витягнутої руки.

7. Ви станете більш креативним
Ні, ні одна окремо взята книга не навчить вас фонтанувати ідеями. Але всі разом, відкладаючись десь у вашому мозку, прочитані книги абсолютно точно вплинуть на ваші здібності створювати нові ідеї і продукти. Саме ввібрані вами книжкові знання утворюють той плідний шар, на якому розквітає креативність.

8. Ви станете більш сфокусованим
Розсіяна увага і неможливість зосередитися на одному предметі є проблемою сучасної молоді. Найчастіше це може перетікати в досить серйозні психологічні відхилення, що мають складні медичні назви. Читання зможе вберегти Вас або ваших дітей від цієї напасті і навчить концентруватися на вибраному занятті, що, погодьтеся, у житті просто необхідно.

Немає коментарів:

Дописати коментар