Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Рубрика "Книга тижня"

У процесі спілкування з книгою дитині відкривається світ у всій його багатоманітній цілісності, краса людських взаємин та цінностей буття.
Читаючи, дитина розвиває свій інтелект, пам'ять, увагу, уяву; вчиться думати, аналізувати, засвоювати та використовувати досвід, зіставляти, робити висновки.
Спілкування з книгою розвиває мовлення дитини, робить його образним, красивим. І ще – читаючи, дитина мимоволі відчуває бажання творчості.
Діти надзвичайно люблять читати. Є книги, які користуються надзвичайним попитом. Їх важко знайти на поличках бібліотеки. Саме про такі книги ми будемо розповідати вам у рубриці "Книга тижня".

Отож, презентуємо першу популярну книгу - "Будинок, який умів розмовляти" Марії Микицей
Ця книжка про те, що дива не обов`язково шукати за далекими морями-океанами — інколи досить буває виїхати за місто, познайомитися зі статечним паном Будинком і бодай на кілька днів замешкати в ньому. А головне — відкрити для себе дивовижний світ цікавущого родинного спілкування, яке дарує справжню радість і надихає на творення добра. Адже сімейний відпочинок на природі — це не лише можливість подихати свіжим повітрям, а й потужний інструмент згуртування сім’ї. Про це в книзі детальніше розповідає казкотерапевт Катерина Єгорушкіна. А повість Марії Микицей, прочитана разом із малюком у родинному колі, допоможе відчути красу справжнього природного життя та його ритмів.



Немає коментарів:

Дописати коментар