Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Рубрика "Книга тижня"

Діти надзвичайно люблять читати. Є книги, які користуються надзвичайним попитом. Їх важко знайти на поличках бібліотеки. Саме про такі книги ми розповідаємо вам у рубриці "Книга тижня".
Отож, презентуємо наступну популярну книгу - "Енн у Домі Мрії" Люсі-Мод Монтгомері.

Книжки легендарної канадської письменниці Люсі-Мод Монтгомері вже понад століття користуються величезним успіхом у всьому світі. Щороку вони видаються мільйонними накладами у США, Канаді, Австралії та країнах Європи. За ними знято популярні кінофільми, створено численні театральні постановки. Перша книга про Енн Ширлі з’явилася на світ у 1908 році. Її успіх був миттєвим і нечуваним. Познайомившись із пригодами маленької героїні, читачі прохали письменницю написати продовження. Роман «Енн у Домі Мрії» написано у 1917 році. Це п’ята книга із циклу про Енн.
У житті Енн відбувається довгоочікувана подія: вона стає дружиною Гілберта Блайта. Молоде подружжя вирушає на узбережжя гавані Чотирьох Вітрів. Тут, у Домі Мрії, на Енн чекають радощі й печалі заміжньої жінки, після важкого випробування вона зазнає щастя материнства і, як завжди, не втомлюється змінювати світ довкола себе.


Немає коментарів:

Дописати коментар