Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 24 жовтня 2018 р.




       Літературна гра-подорож за книгою Оксани Радушинської
 «Павучок без імені»
24 жовтня у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулася творча зустріч учнів 2-В класу СЗОШ №30 з подільською письменницею Оксаною Радушинською.
 Зустріч проходила в дружній, затишній атмосфері. Діти сиділи на килимку з м’якими іграшками і спілкувались з письменницею. Оксана Петрівна презентувала учням свою книгу «Павучок без імені». Це чудова повчальна казочка про допитливого павучка, який мав 12 братів та сестер, його дружбу з метеликом. Павучок допоміг калині, і за ніч виткав їй нову гарну весільну сукню, тому що цвіт калини облетів від морозу напередодні весілля калини з молодим місяцем травнем.
 Як зазначила читачка Катя Митрофанова: «Я думаю, це історія про взаємодопомогу та дружбу. Зустріч мені дуже сподобалась. Було цікаво, те, що ми спілкувалися зі справжньою письменницею. Я сьогодні взяла собі додому почитати книгу «Піввеселки в подарунок», а наступного разу я хочу взяти «Щоденник Славка Хоробрика».
Маленькі читачі вивчили та продекламували вірші Оксани Радушинської,  авторка зацікавила дітей загадками та віршиками про кольори. Після заходу відбулась справжня фотосесія читачів з письменницею біля казкового трону.

Немає коментарів:

Дописати коментар