Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 11 жовтня 2018 р.

З ініціативи прогресивного міжнародного співтовариства, на 89 пленарному засіданні генеральної асамблеї ООН прийняли рішення заснувати Міжнародний день дівчаток, який тепер щорічно відзначається 11 жовтня.
Відзначення цього дня започаткували, аби привернути увагу до дискримінації дівчаток у різних країнах та повідомити про нерівність, з якою вони через це стикаються.
       В бібліотеці філії №12 була представлена книжкова виставка «Секрети юної леді».Наша сьгоднішна добірка книг, попри  провокативну назву, що апелює лише  до дівчачої аудиторії, не має на меті слідувати традиціям, бо розповідає про цікавих, активних, неординарних дівчат, і сподіваємося стане корисною для читачів різного віку. Крихітний світ дівчаток, як втім і світ будь-якої дитини, це те середовище, де формується і закладаються унікальні основи нашого дорослого світу, а він як відомо далекий від досконалості.
Щоб зберегти його - необхідна наша увага. Наша участь, турбота і наш захист. Розуміння і співпереживання. І наш власний світ стане трішки краще, світліше і набагато більш радіснішим. Вітаємо вас з Міжнародним днем дівчаток!
.

Немає коментарів:

Дописати коментар