Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 12 вересня 2019 р.

Літературний вернісаж «Скарбниці мудрості людської»



Чи любите ви казки? Когось казки переносять у дитинство, хтось читає дітям або внукам. Значення казок у вихованні дітей важко переоцінити. Накопичуючи у собі мудрість колишніх поколінь, вони мають справді чарівну силу: навчальну, розвивальну, творчу. Варто відзначити, що казки впливають на формування мислення дитини, на її поведінку протягом усього дитинства з перших днів життя.
      А маленькі читачі центральної бібліотеки-філії для дітей №12 Хмельницької міської ЦБС (учні 2-В класу ЗОШ №30) точно люблять українські народні казки.  А ще їм подобається відповідати на питання веселої казкової вікторини та переглядати цікаві українські мультфільми! 12 вересня в читальному залі відбувся літературний вернісаж «Скарбниці мудрості людської» Діти переглянули презентацію і  поринули у чарівний світ українських народних казок. Герої цих казок уособлюють у собі як позитивні, так і негативні риси, і діти навчаються на прикладах даних героїв, які стають ніби дороговказом у непросте доросле життя.
Один з учнів і водночас один із найактивніших читачів нашої бібліотеки Кобрин Григорій відмітив: « Моя улюблена казка «Котигорошко». Головний герой дуже сміливий і він становить приклад для мене. Казкова вікторина мені сподобалась найбільше.»
Якщо Ви зацікавились, тоді Вам точно до нас!

Немає коментарів:

Дописати коментар