Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 18 вересня 2019 р.

Протидія булінгу



Сьогодні, 18 вересня в рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінга у межах правопросвітницького проєкту Міністерства юстиції “Я маю право!” в бібліотеці – філії для дітей №12  відбулася година спілкування «Протидія булінгу в дитячому середовищі».  До дітей 3-Г класу спеціалізованої школи І ступеня №30 завітала провідний спеціаліст Хмельницького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Поліщук Ірина Володимирівна, яка висвітлила дуже актуальну на  сьогодні проблему – булінг серед дітей.  
Діти  переглянули мультик «Камінь ,  ножиці, папір», після якого давали відповіді на питання спеціаліста.  Разом сформували образ сучасної морально здорової дитини та  перерахували якості, які їй належать. Спеціаліст, за допомогою мозкового штурму, розповіла дітям, до кого потрібно звернутися у разі булінгу, прочитала притчу  «Синичка», після чого діти активно обговорювали її та давали відповіді на питання.
Як зазначила вчитель 3-Г класу Лілія Георгівна: «Булінг носить систематичний характер та спрямований на приниження жертви. Буду сподіватися, що є моєму класі завжди пануватимуть дружні відносини між дітьми».

Немає коментарів:

Дописати коментар