Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 24 вересня 2019 р.

Зустріч з дитячою письменницею О. Дужак

#словоєднає
#слово_єднає

Протягом вересня в бібілотеках міста в рамках літературного фестивалю «Слово єднає» проходять зустрічі з письменниками. Сьогодні до бібілотеки –філії для дітей № 12 Хмельницької міської ЦБС завітала молода вінницька авторка Ольги Дужак з презентацією своєї казки про космічних жаб «Ква(ко)ролі Світів».
Під час презентації дитяча письменниця розповіла про головних героїв своєї дебютної книги та зачитала уривки з твору. Але деякі подробиці залишились в секреті від юних слухачів, інтригуючи їх таким чином. Дітям надзвичайно сподобались казкові герої і вони з великою цікавістю слухали гостю й ставили море запитань. Також діти розмальовували головних героїв, а їхні малюнки згодом можна буде побачити на офіційному сайті письменниці.
Наприкінці зустрічі дітям було роздано безкоштовно книги завдяки Українському культурному фонду і письменниця ставила кожному особисто автограф.
 Як відмітила читачка Митрофанова Катерина: «Мені дуже сподобався захід. Цікаво було спілкуватись з письменницею і дуже сподобались головні герої. Сподіваюсь на те, що скоро вийде продовження пригод жабенят». 

Немає коментарів:

Дописати коментар