Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 26 вересня 2019 р.

Краєзнавчий медіа-етюд «Краплинки історії під краєзнавчою парасолькою»


З нагоди святкування Дня міста в  бібліотеці-філії для дітей № 12 Хмельницькій  міської ЦБС було організовано краєзнавчий медіа-етюд «Краплинки історії під краєзнавчою парасолькою».
Працівники бібліотеки підготували для четверокласників  СЗОШ № 21 мандрівку Хмельницьким та ознайомили з цікавими фактами не тільки історичного характеру, але й сучасності.
Родзинкою зустрічі стала краєзнавча вікторина «Що ти знаєш про Хмельницький», де діти приймали активну участь і показали себе справжніми патріотами і знавцями свого міста.
Цікаві та пізнавальні книги також були представлені сьогодні на огляді краєзнавчої літератури. Наприклад, учням припала до смаку книга популярної авторки Неллі Мальованої ««Проскурів - Хмельницький: минуле та сучасне у головоломках» , де можна ознайомитись з історією та маловідомими фактами з життя нашого міста і все подано у вигляді ребусів та головоломок.
Вивчаючи історію рідного міста, досліджуючи його через книгу, гру та творчість, читачі відкривають для себе незвичні ракурси, нові краєвиди, непересічні постаті земляків.
З Днем народження, Хмельницький!

                                                                                                     Кривенко Юлія

Немає коментарів:

Дописати коментар