Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 19 серпня 2021 р.

Інформ – хвилинки «Єдина родина – свята Україна, є цінність найвища у неї – Людина»

 

30 років тому нездійснена мрія багатьох поколінь втілилася в життя: Ми стали вільною та незалежною Україною! Здавна українці боронили свої свободи та права, повсякчас стикаючись із зовнішнім опором та внутрішніми незгодами. У боротьбі народилася i загартувалася єдина нація сміливих та щирих людей, що живе у прекрасній країні!

19 серпня у Центральній публічній дитячій бібліотеці №12 бідбулися інформ – хвилинки «Єдина родина – свята Україна, є цінність найвища у неї – Людина» для членів Первинної ветеранської організації №4 Заріччя.

Під час зустрічі, ветерани переглянули слайди та відео про історію України, про її шлях до Незалежності, вшанували пам’ять загиблих, які виборювали та виборюють незалежність і цілісність України хвилиною мовчання та заспівали українських пісень.

Як зазначила голова Первинної ветеранської організації Шкловська Світлана: «Для кожного громадянина України День Незалежності насамперед має бути днем іспиту власного сумління, днем міркувань про долю своєї Батьківщини».

Також у бібліотеці представлена книжкова виставка «Сторінки історії моєї кураїни».

 

               




                                                                          Пешкова Вікторія

Немає коментарів:

Дописати коментар