Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 24 листопада 2021 р.

Літературний подіум "Чудові книги Сашка Дерманського" 💫

Сашко Дерманський – автор популярних пригодницьких повістей і казок для дітей, зокрема, "Чудове Чудовисько", "Царство Яблукарство", "Володар макуци, або Пригоди вужа Ониська", "Король буків, або Таємниця Смарагдової книги", "Казки Дракона Омелька", "Маляка" та багатьох інших. Переконаний, що "любов до книжки слід прищеплювати з перших місяців життя. Це завдання батьків, вони мусять читати дитині, читати з нею, читати самим, щоб показувати приклад".

Сашко Дерманський – справді один з найпопулярніших українських письменників, які пишуть для дітей. Він неодноразово здобував відзнаки престижних літературних рейтингів і премій, таких як «Книга року БІ-БІ-СІ», «Коронація слова», «Книга року» та «Золотий лелека». До того ж, він проводить чи не найбільше зустрічей зі своїми читачами та завжди радо відгукується на запрошення відвідати якусь школу чи бібліотеку.


Незабаром у письменника день народження. Саме з цієї нагоди бібліотекарі молодшого абонементу провели літературний подіум "Чудові книги Сашка Дерманського". Захід відбувся в рамках програми гуртка "Почитайко".

Школярі ознайомились із життєвим та творчим шляхом нашого сучасника, переглянули відеоколаж про видані книги автора, взяли участь у вікторині "Пригоди в країні Драконії".

Читачі радо поділились враженнями від прочитаних книг казкаря, розповіли про улюблених героїв і поміркували, яких персонажів ще може вигадати письменник для своїх наступних книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар