Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 4 березня 2022 р.

Відео для дітей про безпеку від сайту "Надзвичайна ситуація +"☝😉❗

Ненав’язливо нагадувати дітям правила безпеки можна з допомогою відео. Сайт "Надзвичайна ситуація +" зібрав відеозаписи, де у доступній для дітей формі розповідається про основні правила власної безпеки.

Літачки: рятувальний загін

Друга частина мультфільму про літачка Пилюка. В ній він дізнається: його двигун настільки пошкоджений, що про участь у перегонах тепер можна забути. Тепер Пилюкові  потрібно переглянути свої плани та знайти інше заняття. Тож він знайомиться з відважними пожежниками – рятувальниками, яких очолює ветеран авіації, вертоліт Рейнджер. Разом із цією безстрашною командою Пилюк б’ється з найсильнішою лісовою пожежею та дізнається, що означає бути справжнім героєм.


Уроки тітоньки Сови

Серія мультфільмів розрахована на дітей 2-7 років. Головні персонажі: тітонька Сова, хлопчик, котик. На прикладі простих життєвих ситуацій показано основні правила безпечної  поведінки.



З чого починається безпека

Короткий ролик про те, що може означати безпека, яких сфер життя вона торкається. Фільм був підготовлений та відзнятий Організацією з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ). Буде цікавий як дітям середнього та старшного шкільного віку, так і дорослим.


Мінна безпека

Мультфільм про захоплюючі історії з життя хлопчика Сашка та його кота Шкоди, які завдяки знанням правил мінної безпеки уникають всіх пасток підступних мін.




Фіксики: Вонегасник

В лабораторії Чудакова йде фікси-урок:  Дідусь пояснює, як користуватися вогнегасником. Жартівник Фаєр весь час кричить «Пожежа!». Але коли його виставляють з уроку, він виявляє справжню пожежу…


Корисні підказки

Серія мультфільмів «Корисні підказки» від телеканалу ПЛЮСПЛЮС у доступній формі розкаже дітям про правила безпеки в різних життєвих ситуаціях: як поводитися, якщо сам удома; правила безпечного поводження з електрикою і електроприборами, правила пожежної безпеки, безпечну поведінку у дворі, важливість дорожніх знаків та інші. Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.




Безпека в інтернеті, як боротися з булінгом: поради для дітей

У відео від UNICEF UKRAINE надано поради дітям, як діяти, якщо вони стали жертвами булінгу.




Немає коментарів:

Дописати коментар