Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 10 травня 2023 р.

Літературно-музична композиція "Мама і діти – немає любові сильнішої в світі"🌸

Швидко минають літа – а в пам’яті все ожива:

І мамина чиста криниця, і татові чисті слова,

І рідна батьківська хата, що в цілому світі одна. 


Мати, мама, матуся, неня – такими високими словами величаємо жінку – матір. Цим магічним словом ми називаємо найдорожчу та наймилішу нам людину. Образ матері супроводжує нас все життя. Щороку, у другу неділю травня, коли природа-мати наряджає свою доню-землю у весняні квіти, люди прославляють матір, яка навчила нас жити, вірити та любити.

Напередодні цієї події, 10 травня, у центральній публічній дитячій бібліотеці організували літературно-музичну композицію "Мама і діти – немає любові сильнішої в світі". На концертну програму запросили учнів 4-А класу ПШ №3 та 5-Г класу СЗОШ №21.

Ведучі розповіли глядачам власне про свято всіх матусь, відзначення цієї дати в усьому світі, а учні 4-А класу ПШ №3 продекламували улюблені вірші для присутніх мам.

Талановиті артисти, учні Хмельницької школи мистецтв "Заріччя", підготували сольні вокальні номери під акомпанемент фортепіано, присвячені найріднішим. Також присутні поринули в світ справжньої української пісні зі зразковим вокальним ансамблем "Веселі нотки". Музичний супровід під час програми здійснювала викладачка класу сольного співу Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" Тетяна Килимник.

"Наші матусі – Берегині роду українського, його прекрасних символів і давніх звичаїв. Вони вберегли нашу пісню та думу, історію та волелюбний дух, навчили величати рідну землю, рідний край, пишатися народом, котрий має таку багату та прекрасну душу. З найщирішими словами любові, поваги та вдячності ми сьогодні відзначаємо одне з найтепліших свят у році  День матері", – відзначили організаторки події.


Захід минув у натхненній творчій атмосфері та залишив безліч позитивних вражень у глядачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар